Slik blir det nye Styret

Strategi- og analyseforeningen årsmøte gikk av stabelen 15 mars. Der fikk de som hadde møtt opp høre hvordan det siste året har gått, hvilke planer som ligger fremover, og ikke minst velge inn nytt styre og ny styreleder!

Bilde: Bak: Hanne Thomassen, Roar Teige, Anita Lynne og Lene Leikvoll. Foran: Cecilie Natasha Henriksen og Sara Viken Løvhaug. I tillegg er Heidi Thomassen og Simen Berg med i Styret for 2023

Tilbake mot normalen

Etter to ganske tøffe år med pandemi, ble 2022 et mer normalt år med tanke på driften av foreningen. Nær samtlige planlagte arrangementer har blitt gjennomført, stort sett med positive tall og meget gode tilbakemeldinger. I særlig grad har det vært tilfredsstillende for Styret å få gjennomført Strategidagen fysisk for første gang, og med høy faglig kvalitet.

Fokuset har igjen vært å holde kostnader nede og sikre inntekter, men det har likevel vært rom for nyutvikling: Nye nettsider er nå på plass og Styret er svært tilfreds med den digitale redaksjonens arbeid og utnyttelse av de mulighetene som finnes.

Fremover

Styrets arbeid vil i 2023 handle mye om å sikre god rekruttering fra ulike deler av bransjen med ekstra fokus på strategi, øke sponsorinntekter og sikre verdi for medlemmene gjennom tilpassede produkter og tjenester.

Målet er også i år å gjennomføre Strategidagen, Folks Medievaner, Analysedagen, Rådgiverskolen og Kurs i Dataformidling, i tillegg til de månedlige frokostseminarene som er gratis for medlemmer.

Et budsjett som signaliserer forsiktig optimisme, ble godkjent. Så var det valg, og følgende styre ble valgt inn ved akklamasjon:

Strategi- og analyseforeningens styre for 2023

Styreleder: Anita Lynne, Respons Analyse

Påtroppende styreleder Anita Lynne, og avtroppende Rachel Øverås

Styremedlemmer:
Cecilie Natasha Henriksen, Respons Analyse
Hanne K. Thomassen, Telia
Heidi Thomassen, Bauer Media
Roar Teige, Opinion
Simen Berg, Opinion

Varamedlemmer:
Lene Leikvoll, Kantar
Sara Viken Løvhaug, Tine

Anita takket for tilliten og ser fram til å videreføre, sikre og videreutvikle det grunnlaget som er lagt de siste årene med større endringer som navnebytte, nyetablering av arrangementer og utvikling av nye nettsider.

Les intervju med avtroppende styreleder: Avskjedsprat med Rachel Øverås

Referat fra årsmøte vil bli tilgjengeliggjort så fort det er klart.

Andre artikler du kan være interessert i

Se alle artikler

Bransjeutfordrere på Strategidagen 2024

Torsdag 23. mai var det duket for det årlige seminaret «Strategidagen», med et tett program og rekordmange deltagere. Blant talerne fant…

Bransjenytt, Bransjestemmer

Bli kjent med den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen

Børre Thorstensen, strategisk rådgiver i Allegro, er leder for den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen. Vi tok en prat med…

Bransjenytt, Bransjestemmer, Jobb-karriere

Nytt om navn våren 2024

Det er stadig folk som flytter på seg i bransjen. Og det er lenge siden vi har vist frem, så her…

Bransjenytt, Jobb-karriere