Nytt om navn 1-2019

De siste bevegelsene i bransjen. Nye navn og folk flytter på seg innen Kantar, Ipsos, Norstat, Mindshare, Respons, Nielsen Ruter og YouGov

 
Ipsos  
charlotte nymoen Kirsten Sandberg Natvig

Charlotte Nymoen-Kumbera (43) er nyansatt seniorkonsulent i Ipsos. Hun har 14 års erfaring fra landbruks- og matvaresektoren. Som tidligere nordisk Consumer Insight analytiker for Mondelez har hun jobbet med analyser og strategier for en rekke merkevarer som for eksempel Freia Melkesjokolade, Kvikk Lunsj og Marabou. Hun vill jobbe i markedsavdeling med innovasjon, produktutvikling, merkevareanalyse og segmentering. Charlotte er utdannet siviløkonom fra BI og har en mastergrad innen Markedsføring fra Australia.

 

Kirsten Sandberg Natvig (52) er nyansatt seniorkonsulent i Ipsos med ansvar for bedrifters bærekraft og evalueringer. Hun kommer fra stillingen som seniorkonsulent i Scanteam AS der hun har jobbet med evalueringer, utredninger og organisasjonsutviklingsprosesser for bistandsorganisasjoner og bi- og multi-laterale givere. Kirsten underviser i organisasjonsutvikling og evalueringsmetoder for masterstudenter på VID-Vitenskapelige høyskole.

Delia Hengari  Talha Khan

Delia Hengari (36) er nyansatt prosjektleder i Ipsos. Hun begynte som telefonintervjuer i Ipsos (tidligere MMI) for 13 år siden, og har siden jobbet med ulike oppgaver innen Operations.

Talha Khan (25) er nyansatt prosjektleder i Ipsos. Han har studert Økonomi og administrasjon ved Handelshøyskolen BI. Han har jobbet i selskapet sammenhengende i 7 år, og jobbet som intervjuer og supervisor før han ble ansatt som prosjektleder. Talha behersker 4 ulike språk, både muntlig å skriftlig, og har i tillegg stor interesse for tall og statistikk.

 

 

 
 


 
Kantar  
 Camilla Aasum Heidi Nyberg Stamgård

Camilla Aasum starter som rådgiver på Brand i Kantar 1. august. Hun kommer fra stillingen som produktsjef/ Brand Manager i Orkla, hvor hun har jobbet med en rekke av Orklas kjente merkevarer. Gjennom arbeidet i Orkla har Camilla erfaring innen kommunikasjon, strategi, innovasjon og prosjektledelse. Camilla har Master i strategisk markedsføringsledelse fra BI. Mesteparten av fritiden går til trening, å være på fjellet, og ikke minst hunden hennes Masimba.

 

Heidi Nyberg Stamgård flytter en etasje ned fra Starcom, der hun har jobbet som Programmatic Operations Manager, og begynner i stillingen som Rådgiver Brand i Kantar 1. august. Heidi har jobbet som rådgiver innenfor programmatisk annonsering og med flere av Norges ledende merkevarer. Hun har mastergrad i strategisk markedsføringsledelse fra BI. Fritiden liker hun å bruke på reising, og hun er også glad i musikk, matlaging og baking.

 

Eirik Friberg Ekrann

 

Eirik Friberg Ekrann starter hos Kantar 1. juni. Eirik vender tilbake til Kantar etter å ha vært i stillingen som Head of Brand Strategy hos Marketing Clinic. Han vil ha ansvar for utvikling og markedsføring av Kantars tjenester, spesielt innenfor merkevare, og vil inngå i Kantars ledergruppe. Han har Master i statsvitenskap fra NTNU. På fritiden forsøker Eirik å løpe seg opp til å fullføre maraton i september.  


 
Respons-logo-original-purple-blue  
Camilla Loekting Ane Charlotte Spilde

Camilla Løkting er ansatt som leder for kvantitativ avdeling i Respons Analyse Oslo. Hun er utdannet innen markedsanalyse, metode og filmvitenskap. Hun kommer fra analyse- og medieovervåkningsbyrået MBrain hvor hun som Head of Insights var leder for selskapets rådgivningsavdeling. Hun har tidligere erfaring fra mediebyrået Carat som senioranalytiker og innsiktsrådgiver, og fra datainnsamlingsbyrået Norstat, hvor hun startet sin yrkeskarriere.

Ane Charlotte Spilde er ansatt som kvalitativ rådgiver i Respons Analyse Oslo. Hun er nylig ferdig med en master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo, hvor hun skrev masteroppgave om dating-appen Tinder, basert på en kreativ kombinasjon av kvalitative metoder. Hun har en tverrfaglig bakgrunn innen samfunnsvitenskapelige fagområder som psykologi, sosialantropologi, sosiologi i tillegg til medievitenskap, og har tidligere publisert en studie, i samarbeid med en kollega ved UiO, i det internasjonale forskningstidsskriftet Information, Communication and Society. Ane er spesielt interessert i innovativ metodebruk og ny teknologi – aller helst i kombinasjon.

 

Kjersti Kraemmer  

Kjersti Kræmmer er nyansatt rådgiver ved Respons Analyse i Bergen. Hun har en Master of Arts i Politics fra Universitetet i Edinburgh, og en Master of Philosophy i System Dynamics fra Universitetet i Bergen. Under studiene fordypet hun seg i utvikling av kunnskaps- og beslutningsgrunnlag, med spesiell vekt på analyse av politikk og samfunnsspørsmål. Hun har tidligere arbeidet som fotojournalist, vært praktikant hos NHO og jobbet frivillig i Tanzania gjennom Fredskorpset.

 

 


 


Nielsen logo  
Thomas Midthun  

Thomas Midthun er ansatt som Client Executive i Nielsen Media Research hvor han vil jobbe med de nye audiomålingene, i forbindelse med at Nielsen tok over leveranse av de offisielle lyttertallene i januar 2019. Thomas har lang og solid erfaring fra radiobransjen, etter 12 år i diverse roller hos Bauer Media. Sist kommer han fra en stilling som digital salgssjef. Han har tidligere jobbet for forlaget Bonner og mediehuset Schibsted. I Nielsen vil Thomas ha en -sentral kommersiell rolle, med hovedfokus på sam-arbeid med oppdragsgivere, mediebyråer og øvrige kunder. Thomas tiltrådte stillingen hos Nielsen i desember 2018.

 

 mindshare

 

Ellen Hovind Myhre

 

Ellen Hovind Myhre startet hos Mindshare 2. mai som senior Innsiktsrådgiver. Hun blir en del av innsiktsavdelingen og vil jobbe strategisk med innsikt og analyse. Ellen kommer fra stillingen som leder for kvantitativ avdeling i Respons Analyse hvor hun har jobbet i 13 år, men med ulike roller. Ellen har jobbet mye med merkevare, kampanjetesting og effektmålinger. Hun har en Bachelor fra BI, med fordypning i PR og kommunikasjon. På fritiden er Ellen seriemester i dart.

 


 


 


Norstat Group Logo RGB positiv 2016

 

eirik Sandaas

 Eva Emilie Skordal

Eirik Sandaas har begynt i ny stilling som prosjektleder etter mange år som intervju-leder på vår avdeling i Trondheim. Eirik har en bachelor i samfunnsvitenskapelige fag fra NTNU med fordypning i arbeidspsykologi. I tillegg har han en master i Teknologi/ Sivilingeniør fra NTNU innenfor prosjektledelse.

 Eva Emilie Skordal er ansatt som prosjektleder. Hun har en master i Strategic Marketing Management fra BI og har tidligere jobbet som studentassistent i ’Metode og markedsinnsikt’. Eva Emilie er allerede godt i gang og jobber med både kvalitative og kvantitative metoder.


 


 


 YouGov

 

Ewa Pogodowska

 Charlotte Vorkinn Birkelund

Ewa Pogodowska er ansatt som Research Consultant hos YouGov Norway AS. Ewa har en MA in Sociology fra the University of Warsaw, og før hun kom til YouGov jobbet hun som dataanalytiker hos Lightspeed Research i UK. Før dette har hun blant annet arbeidet som data-analytiker i AGB Nielsen Media Research, og som operasjonsspesialist hos GMI. Ewa har alltid hatt lyst til å bo og jobbe i Norge, og elsker å gå på ski.

 Charlotte Vorkinn Birkelund er ansatt som Research Consultant hos YouGov Norway AS. Charlotte har en MSc i økonomi og administrasjon fra NHH, og har også studert internasjonal markeds-føring på Nanyang Technological University. Før hun kom til YouGov arbeidet hun som Operations Manager og Community Manager i Trybe AS. Charlotte har bodd mange rare steder i verden, og elsker å reise.

 


Andre artikler du kan være interessert i

Se alle artikler

Bli kjent med den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen

Børre Thorstensen, strategisk rådgiver i Allegro, er leder for den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen. Vi tok en prat med…

Bransjenytt, Bransjestemmer, Jobb-karriere

Nytt om navn våren 2024

Det er stadig folk som flytter på seg i bransjen. Og det er lenge siden vi har vist frem, så her…

Bransjenytt, Jobb-karriere

TINE kickstarter innsikts-året 2024

TINE kickstarter året med sterke nyansettelser i innsiktsavdelingen.

Bransjenytt, Jobb-karriere