Nytt om navn: 1-2017

De siste bevegelsene i bransjen. Nye navn og folk flytter på seg innen Norstat, Kantar TNS, YouGov, Nielsen, Opinion og Respons.

Epinion

Jan Rune Halvorsen

Jan Rune Halvorsen – har jobbet 30 år i analysebransjen og kommer fra Nielsen Norge (tidl ACNielsen), hvor han har hatt ulike roller knyttet til Operation og system controlling. Jan Rune er en solid og erfaren fyr som passer utmerket til å lede våre aller største feltoperasjoner.

André Eilertsen

André Eilertsen – hstartet i Epinion i 2016. Han har en MSc i Business Analysis and Consulting fra University of Strathclyde, med stort fokus på forskjellige analysemetoder. Tidligere tok han en Bachelor i Økonomi og Administrasjon ved Høgskolen i Bergen, med ledelse som spesialisering.

Vegard Skuterud

Vegard Skuterud – har jobbet 10 år i markedsanalysebransjen, og kommer fra stillingen som seniorrådgiver i Kantar TNS, hvor han jobbet med flere store kunder innen forsikring, bank og retail. Han er systematiker av rang og er genuint opptatt av at innsikt generert i prosjekter blir omsatt til faktiske tiltak.

Amir Hammami

Amir Hammami – startet i Epinion februar 2017. Han har nylig fullført sin doktorgrad i Computational Astrophysics fra Universitetet i Oslo, med fokus på numeriske og teoretiske simuleringer. Amir har tidligere arbeidet som programvareutvikler i IMERSO 3D og som forskningsassistent på instituttet for teoretisk astrofysikk, UiO.


Ipsos

Heidi Anderssen-Dukes

Heidi Anderssen-Dukes – (40) er ansatt som seniorkonsulent i Ipsos avdeling Forskning, politikk og samfunn. Heidi har de siste 12 årene arbeidet i organisasjonslivet og i kommunal sektor. De siste 7 årene har hun jobbet som samfunnskontakt i Landsforeningen Ungdom og Fritid, med politisk påvirkningsarbeid og fagutvikling på oppvekstområdet. Før det arbeidet hun med FoU- virksomhet i Bærum kommune og som tjenesteleder i Oslo kommune. Heidi er utdannet samfunnsviter, med mastergrad i Samfunnsplanlegging og kulturforståelse.

Audrey Delaporte

Audrey Delaporte – (23) er ansatt som Project Manager i Ipsos’ avdeling Observer. Hun kommer fra Nice (Frankrike), har studert i Australia og flyttet til Norge i 2016. Hun er nyutdannet med en master i markedsføring fra IESEG School of Management. Hun har erfaring i markedsføringsbransjen fra tidligere internships og jobbet blant annet som markedsføringskonsulent og prosjektleder for et eventbyrå. Hun skal hovedsakelig har ansvar for internasjonale kunder i Observer.


Norstat

Marcus Eggøy Hjertvik

Marcus Eggøy Hjertvik – er ny avdelingsleder på Norstats CATI-avdeling på Lillehammer. Marcus har bred erfaring fra avdelingen gjennom mange år, de siste tre årene har han vært veileder og panel-ansvarlig på Lillehammer. Marcus er utdannet sosionom og har også studert entreprenørskap.


Respons

Kristian Bjerknes

Kristian Bjerknes – (47) er ansatt som daglig leder i Respons Analyse AS i Bergen. Kristian er utdannet siviløkonom. Han har yrkeserfaring fra Rieber & Søn, Hansa Borg Bryggerier, Artic Reklamebyrå og Oktan, og kommer fra en stilling som salgsdirektør Uni Pluss. Kristian vil arbeide aktivt som kunderådgiver, med hovedvekt på gjennomføring av kvalitative prosesser.


Kantar TNS

Christofer Nygård

Christofer Nygård – (25) er ansatt i Kantar TNS, Mediaseksjonen, og skal jobbe med analyse og rådgivning. Nygård har en mastergrad i samfunnsdidaktikk fra Universitetet i Oslo, samt et opphold ved Universitetet i Mannheim. Han har tidligere jobbet i Get, og har vært frilansjournalist innenfor data og teknologi.

Andre artikler du kan være interessert i

Se alle artikler

Bransjeutfordrere på Strategidagen 2024

Torsdag 23. mai var det duket for det årlige seminaret «Strategidagen», med et tett program og rekordmange deltagere. Blant talerne fant…

Bransjenytt, Bransjestemmer

Bli kjent med den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen

Børre Thorstensen, strategisk rådgiver i Allegro, er leder for den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen. Vi tok en prat med…

Bransjenytt, Bransjestemmer, Jobb-karriere

Nytt om navn våren 2024

Det er stadig folk som flytter på seg i bransjen. Og det er lenge siden vi har vist frem, så her…

Bransjenytt, Jobb-karriere