Ny CEO i Norstat

Etter tre og et halvt år i lederstolen for Norstat Group takker Are Strøm for seg. En periode som har innebefattet satsing i nye markeder blant annet gjennom oppkjøpet av ODC Services. Nå venter nye utfordringer som regiondirektør, Region Anlegg i NCC Construction Norway, et ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskap i Nord-Europa.

Even Buer Løvås

Om forfatteren

Fra 1.1 har 55-årige Knut Aasrud tatt over stafettpinnen. Knut har bred erfaring fra IT og servicenæringen med lang ledererfaring blant annet fra Microsoft og nå senest i rollen som konserndirektør i EVRY.

Hva er det som trigger deg mest med å ta på deg denne utfordringen? – Norstat er et spennende internasjonalt selskap med base i Norge, og for meg en helt ny bransje. Virksomheten har en klar ambisjon om videre vekst og utvikling av hvordan vi betjener våre kunder. Det er også en industri hvor teknologi vil spille en enda viktigere rolle fremover.

Hva tenker du med din bakgrunn om det å lede en virksomhet som Norstat? – Jeg går inn i dette med respekt for at det er mange ting jeg ikke kan, samtidig som jeg er trygg på at jeg kan tilføre kunnskap om teknologi og produktutvikling. Og med den solide kompetansen som vi allerede har i Norstat, er jeg trygg på at mine erfaringer vil kompletteres på en helt utmerket måte. Jeg håper også alle vil oppleve at vi vil ha et enda tydeligere fokus på kundene våre, at vi kan sette enda mer trykk på å utvikle tjenestene våre, og ikke minst vil jeg være en leder som legger vekt på at vi skal utvikle organisasjonen og oss selv, slik at suksessen kan fortsette.

Norstat gjennomførte i januar en Kick off på Kvitfjell. Hvilket inntrykk fikk du av menneskene og kulturen i selskapet? – Det er en hel del likheter med den industrien jeg kommer fra, folk er glade for å kunne feire suksess og er ivrige etter å gjøre 2015 til et enda bedre år. Jeg merket jo at alle virkelig er stolte av selskapet og av det vi gjør. Jeg synes jeg har blitt tatt veldig godt imot og er imponert over all erfaring og kunnskap som er her.

Analysen takker for intervjuet og ønsker både Are og Knut lykke til med utfordringene som venter.

Andre artikler du kan være interessert i

Se alle artikler

Slik var Analysedagen 2022: Arena for læring, inspirasjon og relasjonsbygging

Torsdag 3. november samlet 160 kunnskapshungrige bransjefolk seg på Røverstaden i Oslo for å være med på årets største møteplass for…

bransjenytt

4 raske med 5 fine bransjefolk

Vi snakket med fem av deltakerne på Analysedagen 2022 og fikk deres umiddelbare inntrykk. Se video her.

bransjenytt

Slik vokste Pollstat med 150% fra 2020 til 2021

- Det er alltid mulig å gjøre ting annerledes, sier Pål Listuen.

bransjenytt