Årets talent: Alexandra Palm

På Analysedagen 3. november ble det tradisjonen tro delt ut flere priser. Alexandra var en av dem som fikk sole seg i glansen.

Kriteriene for prisen: “Personen skal ha jobbet maks tre år i bransjen og ha utmerket seg mot kunder og internt”

Alexandra Palm startet i analysebransjen i begynnelsen 2021, midt under Koronaperioden, og ble brått kastet ut i ganske utfordrende oppgaver. Hun løste dem med glans. Alexandra er en formidler av rang og tar utfordringer på strak arm. Hun har sin utdanning innen teknologi, innovasjon og kunnskap og har allerede rukket å skaffe seg erfaring fra merkevaresiden. 

I tillegg til å være en god formidler er Alexandra også en strålende analytiker, og en særs god intervjuer. Alltid på jakt etter hva innsikten betyr for kunden, og hvordan den får den beste bruken internt i organisasjonen hun har oppdraget for. 

Hun har allerede stått på flere scener og holdt viktige foredrag om temaer som er relevante. Som en representant for Opinionen gjør hun en usedvanlig god figur og er en person vi kommer til å se mye til fremover.

Vi gratulerer Årets talent!

Tidligere Årets talent:

  • 2021 Sara Viken Løvhaug
  • 2020 Mia Charlotte Harboe
  • 2019 Alexandra-Kanutte Skåre
  • 2018 Tove Botnen
  • 2017 Lise Kristiansen
  • 2016 Jenny Arvesen
  • 2015 Ida Susann Svensson

Andre artikler du kan være interessert i

Se alle artikler

Bransjeutfordrere på Strategidagen 2024

Torsdag 23. mai var det duket for det årlige seminaret «Strategidagen», med et tett program og rekordmange deltagere. Blant talerne fant…

Bransjenytt, Bransjestemmer

Bli kjent med den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen

Børre Thorstensen, strategisk rådgiver i Allegro, er leder for den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen. Vi tok en prat med…

Bransjenytt, Bransjestemmer, Jobb-karriere

Nytt om navn våren 2024

Det er stadig folk som flytter på seg i bransjen. Og det er lenge siden vi har vist frem, så her…

Bransjenytt, Jobb-karriere