Sterk profil skal fortsette Epinions vekst i Norge

Cecilie Kløvstad tiltrådte 1. april som daglig leder for Epinion i Norge. Cecilie kommer fra en stilling som leder i TNS Gallup Norge for avdelingene Retail & Brand og Kvalitativ analyse. Hun har mer enn 18 års erfaring med markedsanalyse.

Jesper Fousing Wilhelmsen, Senior Communication Consultant, Epinion

Om forfatteren

Epinion har over 15 års erfaring i analysebransjen, og er i dag etablert som en av de ledende markedsanalysevirksomhetene i Skandinavia. Ansettelsen av Cecilie vil styrke Epinions profil og fortsette arbeidet mot å etablere seg som en av de tre største markedsanalysevirksomhetene i Norge.

”Epinion tør å utfordre markedet og gi kundene nye perspektiver på markedsanalyse. Denne tilnærmingen skaper et tettere forhold til kunden, noe som er viktig for meg. Epinion skal være kundens førstevalg når det gjelder analyse og rådgivning, og et viktig skritt mot dette målet er nettopp å forstå og utfordre den virkeligheten kunden arbeider i”, sier Cecilie Kløvstad, daglig leder, Norge.

Med Cecilie i spissen kan Epinion stille med et sterkt team av konsulenter med inngående kunnskap om den norske forbrukeren, noe som vil være til stor nytte for Epinions kunder i Norge.

”Cecilie er en stor kapasitet på det norske markedsanalysemarkedet, og vi er meget stolte av å kunne tiltrekke en så sterk profil som henne til å være med på å fortsette Epinions vekst på det norske markedet”, sier Partner & Managing Director, Nordic, Thomas Yung Andersen.

Epinion er et av Skandinavias største konsulent- og analysefirmaer med kontorer i 7 land og mer enn 150 fastansatte medarbeidere og 500 intervjuere. I dag arbeider Epinion med så sentrale virksomheter som Innovasjon Norge, samt en av Norges største transportleverandører, Ruter.

Andre artikler du kan være interessert i

Se alle artikler

Bli kjent med den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen

Børre Thorstensen, strategisk rådgiver i Allegro, er leder for den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen. Vi tok en prat med…

Bransjenytt, Bransjestemmer, Jobb-karriere

Nytt om navn våren 2024

Det er stadig folk som flytter på seg i bransjen. Og det er lenge siden vi har vist frem, så her…

Bransjenytt, Jobb-karriere

TINE kickstarter innsikts-året 2024

TINE kickstarter året med sterke nyansettelser i innsiktsavdelingen.

Bransjenytt, Jobb-karriere