UNG 2019

4. april

UNG 2019

En reise i de unges univers

Hvem er dagens unge? Hva er de opptatt av? Hva bruker de tid og penger på? Hvordan kan man treffe dem på deres arena for å bygge merkevarepreferanse og lojalitet? Hvis du lurer på hvordan din organisasjon eller merkevare kan nå ut til de unge, er dette frokostseminaret for deg!

 

 

 

Tid: Frokostseminar torsdag 4. april kl. 08:30 – 10:00. Frokost og registrering fra kl. 08:15

Sted: Kongensgt. 6 (også kalt Sjøfartsbygningen)
Pris: Medlemmer i NMF gratis – ikke medlemmer kr. 750 eks mva

 

REGISTRER DIN PÅMELDING

 

Opinion står bak en av de største dedikerte studiene av norske unge i alderen 15-29, som blir gjennomført annethvert år. Sist var i 2017, nå presenteres UNG 2019, den ferskeste utgaven med masser av innsikt om denne spennende og skiftende målgruppen. Anne-Sofie Åmodt gir deg alt du trenger å vite om dagens unge.

 

Anne Sofie AmodtAnne-Sofie Åmodt jobber som markedsanalytiker og rådgiver i Opinion, og har siden høsten 2018 jobbet med UNG19-studien. I Opinion jobber hun med analyse på tvers av både kvalitativ og kvantitativ metode og brenner for områder som innovasjon og trender – særlig rettet mot unge målgrupper. Anne-Sofie har en mastergrad Economics og Business Administration fra Copenhagen Business School med fordypning innenfor innovasjon.

 

 

Vilde VaagslandVilde Vågsland er moderator og analytiker i Opinion. Hun er utdannet medieviter ved Universitet i Oslo med hovedvekt innenfor digital kommunikasjon og kvalitative metoder. Vilde har siden høsten 2018 jobbet med UNG2019. Hun jobber hovedsakelig med digitale verktøy innen kvalitative prosjekter, hvor hun blant annet rekrutterer respondenter, drifter paneler og utfører alle typer kvalitative metoder.