Kurs i dataformidling (fysisk)

24. august

Kurs i dataformidling (fysisk)

Lær å presentere data slik at de blir forstått!

Det er krevende å formidle data og innsikt fra undersøkelser. Hvordan formidle slik at analysene blir forstått og tolket riktig? Vi som jobber som markedsanalytikere har lært gjennom prøving og feiling. Likevel opplever vi at det er vrient å nå frem med budskapet. Når vi formidler må vi stadig spørre oss selv: Hvordan trekke ut innsikt fra data og kommunisere slik at de blir forstått?

Magali Børsum er ekspert på dataformidling. Hun har utviklet en systematisk og strukturert metode for å formidle data og analyse. På dette kurset lærer du hvordan du kan kommunisere på en tydelig måte som engasjerer publikum. Hvordan tall, visualisering og tekst kan få budskapet til å henge sammen. Dette er en kunst som du kan lære.

Tid: 24. august, kl. 8:30 – 13:00

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3

Passer det bedre for deg med digitalt kurs kan du melde deg på det 19. – 23. september – 5 timer spredt ut over en uke.

På kurset lærer du: 

    • Formidle datadrevne historier
    • Visualisere data som formidler innsikt
    • Formulere budskap som støtter historien

 

Kurset består av både metode, praktiske tips og øvelser. Det vil gjøre deg i stand til å utvikle dine maler i presentasjoner slik at du kan kommunisere mer effektivt med data – og du får kunnskap som hjelper deg å veilede andre.

 

Magali Børsum er direktør for data og innsikt i Kreftforeningen og kursholder for Datatrotters. Hun har lang erfaring med dataanalyse og kurs, blant annet for konsulenthus og store bedrifter. Hun har tidligere jobbet i selskap som Accenture og L’Oreal, men også bakgrunn fra kunst, litteratur og storytelling. Se her for mer informasjon.