Folks Medievaner 2024

26. september

Folks Medievaner 2024

Vi tar pulsen på medietrender og -tendenser

Pris
medlem

1750,-

Meld på

Pris ikke
medlem

2650,-

Meld på

Earlybird 15% ved påmelding innen 10. august – Bedriftstilbud: 4 deltakere til prisen for 3!

Du får innsikt i de siste medietallene og hva som skjer med atferd og konsum akkurat nå. Det blir presentert nye medie- og reklamecaser og vi ser på hvor veien går videre med våre medievaner.

Folks Medievaner har stått på møteplakaten i 33 år og er en viktig arena for alle som jobber med medier, markedsføring og kommunikasjon. Folks Medievaner er en formiddag for inspirasjon, nettverksbygging og gir et viktig grunnlag for å utforme gode markedsplaner.

Tid: 26. september – kl. 08:30 – 13:00 
Sted: VG-auditoriet, Akersgata 55 i Oslo.

Programmet bygges i disse dager og blir først helt klart i begynnelsen av august, men vi kan allerede nå love at analysedirektør i Kantar Media, Knut-Arne Futsæter kommer igjen, for å presenterer de aller siste tallene og tegne et bilde av medielandskapet i dag. Fra NRK kommer kvalitativ analytiker, Vegard Tveito som skal dele over 10 år med innsikt om de under 30. I tillegg får vi høre fra både VG, Schibsted og TV2, og temaer på blokka er blant andre Effektstudier, AI og journalistikk, og antagelig kommer noen til å snakke om sportsrettigheter.

 

 

 

Våre hovedsponsorer: