Nytt om navn: 3-2016

De siste bevegelsene i bransjen. Nye navn og folk flytter på seg innen Norstat, Kantar TNS, YouGov, Nielsen, Opinion og Respons.

Norstat

Pernille Vermedal Høgh

Pernille Vermedal Høgh – er ansatt som salgs- og markedssjef i Norstat Norge. Pernille har en Master i sosiologi fra Københavns Universitet og Yale University. Hun har jobbet ca. 10 år med analyse i Norge og Danmark både i analysebransjen, mediebyrå og kommunikasjonsbyrå. Hun har de siste årene jobbet som Senior Manager i Epinion Norge.


Kantar TNS

Ida Mellbye Løvås

Ida Mellbye Løvås – er ansatt som rådgiver innen forretningsområdet Custom fra 1. november. Hun kommer fra Nortura hvor hun har hatt ulike stillinger – senest som produktsjef. Ida har en Master of Science i Strategisk Markedsføringsledelse fra BI (2013) med utveksling til NEOMA Business School i Frankrike og en BA i Internasjonal Markeds-føring fra BI/Leeds Metropolian University.

Vidar Pedersen

Vidar Pedersen – er ansatt som Strategisk Rådgiver i Kantar TNS fra september i år. Han jobbet i Telenor de siste 9 årene – senest som leder for Markedsanalyse i Telenor Mobil. Tidligere var han fungerende direktør for strategi og brands, kampanjesjef, porteføljesjef og investeringsanalytiker. Han har en Master i Industriell Økonomi og teknologiledelse fra NTNU fra 2004, med opphold ved Monash University og Boston University.

Marthe Cecilie Wisløff

Marthe Cecilie Wisløff – er ansatt som prosjektleder/konsulent i Retail & Brands. Marthe har nylig fullført master i strategisk markedsføringsledelse ved BI, og har fra tidligere en bachelor i internasjonal markedsføring. Hun har i studietiden jobbet som trainee i TNS Gallup, som markedskoordinator i advokatbransjen og som studentassistent på BI.

Ådne Hindenes

Ådne Hindenes – er ansatt som Prosjektleder innen forretningsområdet Custom. Ådne er statsviter fra UiO og har jobbet som vit. ass. ved Institutt for Samfunnsforskning i to år. Han skrev masteroppgave om politisk deltakelse i Europa før og etter finanskrisen og har fordypning innen kvantitativ metode og komparativ politikk.


YouGov

Kristin Blaauw Eriksen

Kristin Blaauw Eriksen – er ansatt som Senior Research Consultant i YouGov Norway. Hun er utdannet sivilmarkedsfører og kommer fra Egmont Publishing, hvor hun har jobbet som innsiktsrådgiver og med markedsanalyse de siste 8 årene. Hun har også bakgrunn fra salg og har tidligere vært produktgruppesjef i Hjemmet Mortensen. I YouGov kommer Kristin til å få en sentral rolle spesielt innenfor mediesektoren, hvor hun skal jobbe både med eksisterende og nye kunder.


Nielsen

Malin E. Lunde

Malin E. Lunde (23) – er ansatt som Client Instructions Specialist i Nielsens Operations avdeling. Malin er nyutdannet med en bacheor i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Agder, samt et utvekslingsopphold ved University of Victoria.

Linn Charlotte Sinkerud

Linn Charlotte Sinkerud – er ansatt som Client Executive Consultant i Nielsen. Linn har en mastergrad i Strategic Marketing Management fra Handelshøyskolen BI, samt erfaring fra retail og analyse som butikksjef, undervisningsassistent, markedskonsulent, og senest som Retail Product Manager i L’Oréal.


Opinion

Anne-Sofie Åmodt

Anne-Sofie Åmodt – er ansatt som juniorkonsulent i Opinion. Hun er ny-utdannet Master of Science i Economics og Business Administration fra Copenhagen Business School. Ved siden av studiene har Anne-Sofie vært med på en start-up av et nytt konsept innenfor manikyr i det danske markedet. Hun har også vært tungt engasjert i studentmiljøet ved BI Bergen.

Ole Guldvog

Ole Guldvog – er ansatt som seniorråd-giver i Opinion. Han er utdannet medieviter og sosiolog ved Universitetet i Oslo med en forkjærlighet for kvalitative metoder. Ole har jobbet mye med kommunikasjon, trender, service-, og produktutvikling, samt merkevarerelaterte prosesser. Ole har tidligere jobbet i TNS-Gallup (Kantar TNS), hvor han var leder for Kvalitativt Analysesenter.

Vegard Tveito

Vegard Tveito – er ansatt som juniorkonsu-lent i Opinion. Han har en mastergrad i Teknologi, Innovasjon og Kunnskap fra Universitetet i Oslo, og en bachelor i Nord-Amerikanske studier, også fra UiO. Vegard kommer fra stilling som vitenskapelig assi-stent ved TIK-senteret, hvor han har jobbet med forskningsprosjekter for kunder i privat og offentlig sektor. Vegard har også vært redaktør i studentmagasinet Teknovatøren.


Respons

Hilde Falch Moltzau

Hilde Falch Moltzau – ble ansatt som salgskonsulent i oktober. Hun har mange års erfaring med salg, administrasjon og prosjektledelse fra både mindre gründerbedrifter og større konsern. Hennes bakgrunn fra bemanningsbransjen tilfører god kjennskap til mange ulike bedrifter og bransjer Hilde har tidligere jobbet i Curious, Adecco, Virrevapp, NorgesGruppen, Olav Thon Gruppen og Damm. Hun skal primært jobbe mot kjeder og kjøpesenter.

Thomas Horn Fenton

Thomas Horn Fenton – ble ansatt som konsulent i mai. Han er utdannet Master of Science med fordypning i Markedsføring ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Han har flere års arbeidserfaring som selger og kundebehandler i IT og inkasso/kreditt bransjen. Thomas jobber nå som salgskonsulent mot både nye og eksisterende kunder, og ser for seg å jobbe med kvantitative og kvalitative markedsundersøkelser i mange år fremover.

Andre artikler du kan være interessert i

Se alle artikler

Bransjeutfordrere på Strategidagen 2024

Torsdag 23. mai var det duket for det årlige seminaret «Strategidagen», med et tett program og rekordmange deltagere. Blant talerne fant…

Bransjenytt, Bransjestemmer

Bli kjent med den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen

Børre Thorstensen, strategisk rådgiver i Allegro, er leder for den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen. Vi tok en prat med…

Bransjenytt, Bransjestemmer, Jobb-karriere

Nytt om navn våren 2024

Det er stadig folk som flytter på seg i bransjen. Og det er lenge siden vi har vist frem, så her…

Bransjenytt, Jobb-karriere