Nytt om navn våren 2019

De siste bevegelsene i bransjen. Nye navn og folk flytter på seg innen Opinion, Kantar og Mediacom.

 

Opinion Logo Horizontal  
KRISTIAN ARNTZEN BENDIK MOGENSEN

KRISTIAN ARNTZEN -er ansatt som kvalitativ analytiker i Opinion. Han har en master i Sosialantropologi fra Universitetet i Oslo og har allerede fått brukt sine etnografiske ferdigheter hos oss. Han er vår glade sørlending på kontoret og gir alle et stort smil om munnen.

 

BENDIK MOGENSEN -er ansatt som juniorkonsulent hos Opinion. Han har bachelorgrader i psykologi og sosiologi med en master i sosiologi, og har jobbet hos oss siden 19. august. Han er en erfaren skiboms med 3 kneoperesajoner i sekken.

JULIE OPEDAL MIA HARBOE

JULIE OPEDAL er vårt siste tilskudd i Opinionfamilien og er ansatt som juniorkonsulent. Hun er siviløkonom med ekspertise på shopperstudier. Hun har vært ansatt hos oss siden. På fritiden er hun veldig glad i å lage mat og er en ivrig sportsfisker(!)

MIA HARBOE -er ansatt som juniorkonsulent hos Opinion. Hun er siviløkonom med spesialisering innen strategi og foretningsutvikling. Hun har vært ansatt hos oss siden februar og er vårt eldste nyeste tilskudd. På fritiden elsker hun å gå tur i fjellet og har intet mindre vært på utveksling i Kina!

NORA BJELLUM

 

NORA BJELLUM -er ansatt som prosjektleder i Opinion. Hun har en master i markedsføringsledelse. Hun har vært vertinne hos oss under studiene, men startet for fullt 12. august. På fritiden elsker hun å sykle på sin fantastiske el-sykkel.

 

 

 

 
 


 

Kantar  
 GORDANA STOJMENOVIC MAGNUS CLOUGH

GORDANA STOJMENOVIC -starter som statistiker i Kantar. Gordana er utdannet ved Universitetet i Beograd i økonomisk statistikk og informatikk, og har jobbet de siste 10 årene ved Statistisk Sentralbyrå i Serbia, primært med statistiske analyser av pris- og konsumstatistikk.

 

MAGNUS CLOUGH -har gått inn som Teknisk direktør i Kantar. Han vil ha ansvaret for avdelingen Data og Innovasjon samt det tekniske teamet for TV-undersøkelsen. Magnus ble ansatt i Kantar i 1999 og har arbeidet med TV-undersøkelsen samt vært IT-sjef i 15 år. Han har også jobbet i Helse Sør-Øst med implementering av kritiske IT-systemer. Magnus har en bred teknologisk kompetanse innen utvikling, implementering og drift av komplekse dataløsninger.

  


 

mediacom  
MERETE GJERDE OLSEN FREDRIK OPHEIM NES

MERETE GJERDE OLSEN -er 21 år og jobber som intern ved strategiavdelingen i Mediacom. Ved siden av internstillingen studerer hun en fulltid bachelorgrad i markedsføringsledelse ved handelshøyskolen BI. Merete er glad i å utforske verden og møte nye mennesker, hun har hatt gleden av å studere i både USA, Danmark og Spania.

FREDRIK OPHEIM NES -er nyansatt Insight Intern i MediaCom Norge. I MediaCom skal han hovedsakelig bistå Innsiktsavdelingen med diverse kunderelaterte oppgaver. Han tar for tiden en Master i Markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Tidligere har Fredrik jobbet 1 år som Panel Management assistent for Nielsen Media hvor han bidro til kartleggingen av de offisielle lyttertallene 2018-2019.

 

 


 

Andre artikler du kan være interessert i

Se alle artikler

Bli kjent med den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen

Børre Thorstensen, strategisk rådgiver i Allegro, er leder for den nye Strategigruppa i Strategi- og analyseforeningen. Vi tok en prat med…

Bransjenytt, Bransjestemmer, Jobb-karriere

Nytt om navn våren 2024

Det er stadig folk som flytter på seg i bransjen. Og det er lenge siden vi har vist frem, så her…

Bransjenytt, Jobb-karriere

TINE kickstarter innsikts-året 2024

TINE kickstarter året med sterke nyansettelser i innsiktsavdelingen.

Bransjenytt, Jobb-karriere