Norstat får ny konsernsjef

Etter 6 år som konsernsjef i Norstat, gir Knut Aasrud nå fra seg stafettpinnen til Erling Eriksen.

 

Knut Aasrud har bestemt seg for å gi fra seg det operative ansvaret etter 6 spennende og svært gode år som konsernsjef i Norstat. Det betyr at Erling Eriksen tar over som konsernsjef i Norstat fra 1. mars 2021. Det melder styret i Norstat AS i en pressemelding onsdag 24. februar. 

 

– Styret har hatt muligheten til å jobbe med denne overgangen i en periode, og har hatt en grundig prosess med både eksterne og interne kandidater. Det er derfor med glede vi kan fortelle at Erling Eriksen vil ta over som ny konsernsjef i Norstat. Erling har inngående kunnskap om industrien og kan se tilbake på mange års erfaring og suksess med Norstat, sier styreleder i Norstat, Henning Hansen.

 

Om oppsigelsen sier Knut Aasrud følgende:

 

– Jeg er takknemlig for mine 6 år i jobben, det har vært både interessant og morsomt! Jeg er helt sikker på at Norstat vil fortsette sin positive utvikling, tuftet på fremragende kundeservice og utrettelig fokus på kvalitet, sier Aasrud.

 

Skal fortsette utviklingen av selskapet

Erling Eriksen forteller at han ser frem til å ta over ledelsen i Norstat.

 

– Jeg ser veldig frem til å fortsette utviklingen av selskapet sammen med kollegaene, kundene og styret. Norstat har fantastiske ansatte og privilegiet av å jobbe sammen med de mest kvalitetsorienterte kundene i markedet. Jeg opplever at selskapet er svært godt posisjonert for å fortsette den gode veksten og ekspandere videre.

 

– Etterspørselen etter høykvalitets data og tjenester fortsetter bare å vokse og med de ressursene vi har tilgjengelige samt det store talentet som eksisterer i organisasjonen er jeg meget optimistisk for den videre utviklingen. Vi skal fortsette å levere høykvalitetsdata og lansere tilhørende produkter og tjenester, sier Eriksen.

 

Denne pressemeldingen er publisert av redaksjonen i Analysen v/Sara Viken Løvhaug.

Andre artikler du kan være interessert i

Se alle artikler

Rachel Øverås er utnevnt til æresmedlem!

Denne hedersbevisningen henger høyt og er ikke en utnevnelse som deles ut årlig. Æresmedlem i Strategi og analyseforeningen er en stor…

Bransjenytt, Jobb-karriere

Årets innovatør: Ole Brauteset

Med den nye prisen «Årets Innovatør» ønsker Strategi- og analyseforeningen å hylle dem i bransjen som tenker nytt og bidrar til…

Bransjenytt, Jobb-karriere

Årets markedsanalytiker: Ina Stølen

Ina har i over 20 år arbeidet aktivt med markedsanalyse, hun holder en rekke foredrag og underviser på høyskoler og universiteter…

Bransjenytt, Jobb-karriere