Norstat får ny konsernsjef

Etter 6 år som konsernsjef i Norstat, gir Knut Aasrud nå fra seg stafettpinnen til Erling Eriksen.

 

Knut Aasrud har bestemt seg for å gi fra seg det operative ansvaret etter 6 spennende og svært gode år som konsernsjef i Norstat. Det betyr at Erling Eriksen tar over som konsernsjef i Norstat fra 1. mars 2021. Det melder styret i Norstat AS i en pressemelding onsdag 24. februar. 

 

– Styret har hatt muligheten til å jobbe med denne overgangen i en periode, og har hatt en grundig prosess med både eksterne og interne kandidater. Det er derfor med glede vi kan fortelle at Erling Eriksen vil ta over som ny konsernsjef i Norstat. Erling har inngående kunnskap om industrien og kan se tilbake på mange års erfaring og suksess med Norstat, sier styreleder i Norstat, Henning Hansen.

 

Om oppsigelsen sier Knut Aasrud følgende:

 

– Jeg er takknemlig for mine 6 år i jobben, det har vært både interessant og morsomt! Jeg er helt sikker på at Norstat vil fortsette sin positive utvikling, tuftet på fremragende kundeservice og utrettelig fokus på kvalitet, sier Aasrud.

 

Skal fortsette utviklingen av selskapet

Erling Eriksen forteller at han ser frem til å ta over ledelsen i Norstat.

 

– Jeg ser veldig frem til å fortsette utviklingen av selskapet sammen med kollegaene, kundene og styret. Norstat har fantastiske ansatte og privilegiet av å jobbe sammen med de mest kvalitetsorienterte kundene i markedet. Jeg opplever at selskapet er svært godt posisjonert for å fortsette den gode veksten og ekspandere videre.

 

– Etterspørselen etter høykvalitets data og tjenester fortsetter bare å vokse og med de ressursene vi har tilgjengelige samt det store talentet som eksisterer i organisasjonen er jeg meget optimistisk for den videre utviklingen. Vi skal fortsette å levere høykvalitetsdata og lansere tilhørende produkter og tjenester, sier Eriksen.

 

Denne pressemeldingen er publisert av redaksjonen i Analysen v/Sara Viken Løvhaug.

Andre artikler du kan være interessert i

Se alle artikler

Slik var Analysedagen 2022: Arena for læring, inspirasjon og relasjonsbygging

Torsdag 3. november samlet 160 kunnskapshungrige bransjefolk seg på Røverstaden i Oslo for å være med på årets største møteplass for…

bransjenytt

4 raske med 5 fine bransjefolk

Vi snakket med fem av deltakerne på Analysedagen 2022 og fikk deres umiddelbare inntrykk. Se video her.

bransjenytt

Slik vokste Pollstat med 150% fra 2020 til 2021

- Det er alltid mulig å gjøre ting annerledes, sier Pål Listuen.

bransjenytt