Trender for 2021

18. februar

Trender for 2021

Hvordan har det siste året påvirket oss - og hva kan vi forvente på vei inn i det nye året?

Velkommen til webinar med Ina Vedde-Fjærestad i Schibsted/E24 og Håvard Ose i MediaCom som forteller hvordan pandemien har berørt på ulike måter.

 

 

REGISTRER DIN PÅMELDING

Tid: Torsdag 18. februar kl. 09:00 – 10:00.

Sted: Webinar – info til påmeldte når det nærmer seg
Pris: Medlemmer går gratis – ikke medlemmer kr. 750 eks mva

 

PROGRAM:
Kl. 9:00-9:30 Trender for norsk økonomi i 2021. Post-pandemisk fest eller anemisk rekonvalesens?

Ina Vedde-FjærestadIna Vedde-Fjærestad i Schibsted/E24 ser på trendene for norsk økonomi.
Hva var det egentlig som traff oss i fjor vår, hvordan reagerte vi og hva kan vi vente oss av året som står foran oss? Utsiktene er blandet og ekspertene er ikke enige, men vi prøver å samle trådene og danne en oversikt over det viktigste trendene.

Ina Vedde-Fjærestad er E24s ekspert på norsk økonomi. Hun har tidligere jobbet i Dagens Næringsliv, Reuters, Kapital og i Storm Communications. Hun skriver i dag for E24 om de viktigste aktørene og strømningene i norsk økonomi og næringsliv.

 

Kl. 9:30-9:55 Full fart fremover med 2020 i bakspeilet.
Ny normal eller fortsatt unntakstilstand?

Haavard OseMediaCom har loddet stemningen blant norske forbrukere. Annerledesåret 2020 var året som fikk oss til å savne hverdagen og drømme om normalitet. Året da etablerte vaner måtte endres, ikke fordi vi ville, men fordi vi måtte. MediaCom har gjennom COVID-19 pandemien snakket med norske forbrukere om bekymringer, savn og tillit til myndighetenes håndtering. Vi har sett på hvordan pandemien har påvirket både adferd og holdninger knyttet til forbruk, mediebruk og reklame. Med 2020 bak oss har vi også spurt om forventningene til det nye året.
Håvard Ose leder Analyse- og Innsiktsavdelingen i MediaCom.