Kreativitet i strategi

12. februar

Kreativitet i strategi

Hvordan kan man lykkes?

Ledere ser på kreativitet som et avgjørende konkurransefortrinn, men svært få virksomheter jobber systematisk med kreativitet. Hvorfor er det slik? Og hvordan kan man lykkes med kreativitet i strategi og forretningsutvikling?

 

 

Gjoekeredet

 

Tid: Frokostseminar tirsdag 12. februar kl. 08:30 – 10:00. Frokost og registrering fra kl. 08:15

Sted: Nationaltheatret Konferansesenter, Haakonn VIIs gt. 9, Oslo
Pris: medlemmer i NMF gratis – ikke medlemmer kr. 750 eks mva

REGISTRER DIN PÅMELDING

 

 

John JacobsenKreativitet i forretningsutvikling
John Jacobsen, Partner/Rådgiver i Supertanker

Johns foredrag “Kreativitet i forretningsutvikling” er underholdende og tar for seg hvorfor folk flest er skeptiske til kreativitet og endringer. Gjennom eksempler mange kjenner seg igjen i, deler han egenopplevde erfaringer. Videre gir han praktiske erfaringer fra norsk og nordisk næringsliv om hvordan ledere kan lykkes med kreativitet.

 

 

Rachel overas2Elkjøp – More than things
Rachel Øverås, Partner/rådgiver i Supertanker – styreleder for NMF

Fra pris og produkt, skrik og skrål til relevant kommunikasjon med nytte og varme. De siste tre årene har elektronikkgiganten Elkjøp lansert ny merkevareplattform og satt standard i bransjen med en helt annen retning i kommunikasjonen sin. Rachel forteller om veien fra å dominere med størrelse til å lede an med relevans i en bransje som har sett lik ut i årevis. Kreativitet i forretningsutvikling har vært og er en viktig del av denne reisen.