Inbound marketing

5. mars

Inbound marketing

Hvorfor er inbound marketing effektivt og hvordan kan du måle effekten?

Inbound marketing vokser svært raskt, også her i Norge. Men hva innebærer det egentlig, og hvilken rolle kan markedsanalytikeren spille i denne utviklingen?

 

 

 

 

Tid: Frokostseminar torsdag 5. mars kl. 08:30 – 10:00. Frokost og registrering fra kl. 08:15

Sted: Kongensgt. 6 (også kalt Sjøfartsbygningen)
Pris: Medlemmer går gratis – ikke medlemmer kr. 750 eks mva

REGISTRER DIN PÅMELDING

Hva skal vi snakke om?:

  • Hva er inbound marketing – og hvorfor implementerer stadig flere denne metodikken?
  • Å måle effekt av markedsføring er en av dagens markedsføreres største utfordringen, og det investeres stadig mer i analyseverktøy. Hvordan bruker vi data til å ta strategiske beslutninger for markedsføring og lære om hva som fungerer og ikke?
  • Hvordan jobbe med personas? (Kartlegging, måling, problemløsing)
  • Hvordan skape tiltrekkende markedsføring skreddersydd til alle deler av kjøpsprosessen til en kunde?
  • Hvem passer inbound marketing for – og ikke?

 

camilla visjøandreas sæleCamilla Tryggestad Visjø er Salgs- og markedssjef i Inbound Group og har jobbet i tre år med å skape vekst for B2B-bedrifter ved hjelp av inbound marketing. Hun brenner for datadrevet markedsføring, hvor innsikt og læring blir brukt kontinuerlig for å sikre optimal og målbar effekt.

Andreas Raunholm Sæle er fagansvarlig i Inbound Group og er blant de aller fremste på HubSpot og inbound marketing i Norge. Han brenner for analyse og er en skikkelig fagnerd.

 

Om Inbound: Inbound er Oslos ledende inbound byrå – og var blant de aller første på banen på dette området – i 2015. Selskapet jobber tett med bedrifter som har vekstambisjoner og ønsker å drive mer effektiv og datadrevet markedsføring.