Frokostwebinar

1. september

Frokostwebinar

Kreativ forretningsutvikling

Innsikt og kreativitet satt i system er viktig for å sikre fremtidige lønnsomme strategier og nye forretningsområder. Vi har fått to engasjerte foredragsholdere som begge har bred kompetanse på området og solid erfaring fra bransjen, til å snakke om hvordan det kan gjøres.

 

REGISTRER DIN PÅMELDING

Tid: Onsdag 1. september kl. 08:30 – 09:30.

Sted: Webinar – Link blir sendt til påmeldte kvelden før.
Pris: Gratis for medlemmer – ikke medlemmer kr. 750 eks mva

 

Rachel portrett

 

Hvordan kombinere analyse og kreativitet i utviklingen av lønnsomme forretningsstrategier

Rachel Øverås er kreativ strategisk rådgiver og partner i Willder. Hun har solid erfaring fra bransjen, med bakgrunn fra Supertanker, IUM, Carat Norge og Synovate. Rachel er styreleder i Strategi- og analyseforeningen og foredragsholder i inn- og utland.

 

 

Anne Gro Johansen

 

Innsikt og kreativitet– nøkkelen til ny vekst

Anne Gro Johansen jobber som Kreativ Forretningsutvikler hos Willder. Hun har gjennom 20 år jobbet med innovasjon og utvikling hos store merkevareaktører som ORKLA, REMA1000 og TINE. Hun har også gründer erfaring innen FCMG konsept innen sushi. Hun er brennende engasjert i innovasjon og har lang erfaring med å anvende et bredt spekter av innovasjonsmetoder i sitt arbeid.

 

Ønsker du å bli medlem og delta til medlemspris?

Innmelding siste halvår gir halv kontingen! Som medlem får du blant annet betydelige rabatter på alle vår kurs, hel- og halvdagsseminarer, og gratis deltakelse påfrokostseminarer! Se informasjon om medlemskap og meld deg inn her!