Fred Selnes er utnevnt til æresmedlem!

For sitt mangeårige arbeid med å løfte og fremme markedsføring og analysefaget, ble Fred Selnes, på Analysedagen, utnevnt til æresmedlem i foreningen.

I henhold til Strategi- og analyseforeningens vedtekter §4 D om æresmedlemskap: «Aktuelle kandidater skal etter styrets oppfatning, i en helt spesiell grad, ha utmerket seg ved å fremme foreningens virksomhet og/eller markedsanalyse som fag i Norge»

Fred Selnes er en person svært mange har en eller annen relasjon til, og ofte en relasjon som oppstod tidlig i ens karriere. Han er en faglig bauta innen sitt felt og har gjort seg bemerket med sine kloke faglige betraktninger. Han har bidratt svært mye med å inspirere, utdanne, utvikle og utfordre innen sitt fagfelt.

Fred er en av de første som ble årets markedsanalytiker og var formann i foreningen 2014 – 2016. Gjennom et langt virke på Handelshøyskolen BI har han bidratt til å løfte markedsføring og analysefaget, og har skrevet flere bøker på området. Fred er mer opptatt av kundens møte med produktet/tjenesten, enn markedskommunikasjon og har også skrevet mye om temaet kunderelasjoner i de beste akademiske journaler. Nå nylig hadde han forsiden på MIT Sloan Management review om sin artikkel om kunderelasjoner.

Fred Selnes er en av Norges mest anerkjente eksperter innen markedsstrategi, kunderelasjonsutvikling og markedsanalyse. Han er grunder av CPM, og professor i markedsføring ved Handelshøyskolen BI. Foruten sin forskerbakgrunn, har Fred erfaring som Adm.dir. ved Norsk Institutt for Markedsforskning, Principal i AT Kearney og gründer av MarkUp Consulting.

Det er en stor glede å ønske Fred velkommen som æresmedlem i Strategi- og analyseforeningen!

Andre artikler du kan være interessert i

Se alle artikler

Påskepraten

Nå går vi lysere tider i møte og påsken er rett rundt neste sving. Vi i Analysen har tatt en prat…

Bransjenytt

Bli med Marianne på jobb

Analysen har blitt med intervjuer, Marianne, på jobb. Vi har rett og slett “intervjuet intervjuerne”, slik at dere lesere også kan…

Jobb-karriere

Slik blir det nye Styret

Strategi- og analyseforeningen årsmøte gikk av stabelen 15 mars. Der fikk de som hadde møtt opp høre hvordan det siste året…

Bransjenytt