MAD 2017

9 nov

MAD 2017

Årets store dag for markedsanalysebransjen byr på læring, innsikt og inspirasjon

I år arrangeres Markedsanalysens Dag en uke senere enn de siste årene, men programmet blir like spekket med spennende caser og foredrag, konkurranser og priser. Vi jobber fortsatt med å spikre programmet, men vi kan allerede nå love et bredt spekter av temaer og innlegg.


Vi skal se nærmere på utviklingen av analysefaget og hvilke krav dette stiller til fremtidens markedsanalytikere. I år vil du få lære mer om «data science» og hvilke muligheter dette gir bransjen.


I tillegg har vi inspirerende case fra ulike bransjer, som vil bringe flere perspektiver på dagens utfordringer og muligheter innen markedsanalyse. Rosinen i pølsa i år: Hvordan kan du gjøre kjedelig innhold morsomt som bedrift på Snapchat?


Dessuten skal vi selvsagt dele ut priser til årets studentoppgave, årets markedsanalytiker, årets talent og årets beste foredrag i regi av Norges Markedsanalyseforening.


De sier «never change a winning team», og dette holder vi oss til når det gjelder selve gjennomføringen av dagen. Vi starter med lunsj, før vi har både felles foredrag og sesjoner, og avslutter dagen rundt 18:30. Men ikke gå hjem helt enda – det blir selvsagt fest!


Stands, konkurranser, priser og fest er kjennetegnet til MAD. Du vil få en unik mulighet til å bli kjent med nye fjes i bransjen og utvide nettverket ditt – eller møte gamle kjente.


Ikke gå glipp av dette årets MAD 2017!

Fullt program kommer i august