Verv en venn!

Vi som kjenner Norges Markedsanalyseforening godt vet at mange flere enn våre rundt 750 medlemmer vil ha stor nytte et medlemskap. Nå trenger vi din hjelp for å nå dem. Vet du om noen som deler vår lidenskap for markedsanalyse, og som kan ha glede av et medlemskap? Tips dem, og du kan vinne et gavekort.

NMF er den faglige interesseorganisasjonen for alle som jobber med markedsanalyse. Vi er her for å hjelpe våre medlemmer med å bygge profesjonelle nettverk, og jobber kontinuerlig for å styrke bransjens anseelse i næringslivet, det offentlige og blant folk flest. Foreningen har en rekke medlemsfordeler, som fagseminarer – både kurs, heldagskonferanser og frokostseminarer, tidsskriftet «Analysen», samt sosiale arrangementer. Alle våre inntekter går til å opprettholde og videreutvikle det faglige tilbudet.

Vet du om noen dette kan være aktuelt for? Send dem en e-post med en oppfordring om å melde seg inn. Hvis du setter nmf@nmf-org.no på kopi har du mulighet til å vinne universalgavekort til en verdi av kr. 500.
Men det viktigste av alt: ved å verve et medlem er du samtidig med på å styrke nettverket og øke kompetansen i bransjen.

Det er enkelt å melde seg inn. Nye medlemmer registrerer seg med navn, kontaktinfo og organisasjon på nettsiden, så fikser vi resten. Lurer du på om personen allerede er medlem, er det bare å ta kontakt med oss på nmf@nmf-org.no.
Du finner mer informasjon om medlemsfordeler her!