Er du vår nye fagredaktør i Analysen?

Vi søker deg som er engasjert og har en interesse for analyse og strategi. Det er en fordel om du er kjent med analysemiljøet og har blikk for hvilke temaer som er relevante i bransjen. Du ønsker å bidra til bransjens utvikling, inspirere leserne, du liker å skrive og kan vurdere innkomne artikler.

Analysen tonitten Analysenentjuenitten Analysentotjueatten Analysenentjueatten Analysentretjuesytten Analysen to sytten stor Analysen en sytten stor

 Send oss noen ord om deg selv på e-post

 

Redaksjonen i Analysen velger tema til hver utgave og vi jobber samlet for å finne relevante forfattere til artiklene. Profilendring og nytt navn til foreningen innebærer større fokus på strategi i utgavene, så det er en fordel om du også er engasjert i dette teamet.

Du vil få en viktig rolle i redaksjonen som nå utgjør 6 personer. Som fagredaktør har du det overordnede faglige ansvaret for innholdet i Analysen, med en stødig og ivrig redaksjon i ryggen. Vi har god kontroll på innsamling av stoff samt design og produksjon av hver utgave, som per nå utgjør to i året. Som øvrige redaksjonsmedlemmer mottar du ikke honorar for jobben, men du får en unik sjanse til å sette preg på bladet, knytte verdifulle kontakter og svært gode muligheter til faglig utvikling.

2020 er jubileumsår for foreningen og vi planlegger to utgaver med utgivelser i juni og desember.

 

Christina Smitt, leder for innsiktsavdelingen i Carat og tidligere Analysen-redaktør sier dette om vervet:
«Jeg har hatt masse glede av å være redaktør for Analysen. Jeg kommer til å savne vervet og spesielt redaksjonen og deres engasjement og vilje til å utfordre og komme med gode ideer. Jeg oppfordrer alle som har interesse for faget til å søke på vervet, jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok denne muligheten».

 

Høres dette ut som noe for deg eller noen du kjenner? Da vil vi gjerne at du sender oss noen ord på e-post.

 

Mvh redaksjonen i Analysen
Sara, Marte, Merete, Heidi, Mihai og Ragnar
Strategi- og analyseforeningens medlemsblad