TNS Gallup skifter navn til Kantar TNS

onsdag, 04 januar 2017

Om forfatteren

Svein Roar Hult

Svein Roar Hult

TNS Gallup skifter navn til Kantar TNS
TNS Gallup skifter navn til Kantar TNS

WPP-eide Kantar gjennomfører et omfattende endringsprosjekt for å bistå sine
kunder enda mer effektivt med å skape vekst, se muligheter og løse utfordringer knyttet til markedsføring, medier og utviklingsarbeid.

Et viktig formål med prosjektet er at Kantars kunder skal få enklere tilgang til alle Kantars ressurser. Dette vil en oppnå gjennom økt samarbeid på tvers av alle Kantars selskaper og merkevarer.

For å støtte målsetningene om økt samarbeid og enklere tilgang til alle Kantars ressurser, vil Kantar-merkevarenes visuelle identitet harmoniseres. Et resultat av denne harmoniseringen, er at TNS Gallup skifter navn til Kantar TNS og får ny logo.

- Vi har i mange år representert Kantar Media i Norge. Ut fra ønsket om at Kantars ressurser skal være lett tilgjengelig for våre kunder, vil vi framover også representere Kantar Millward Brown. På lenger sikt vil det være aktuelt å representere flere Kantar-merkevarer i Norge, som Kantar Consulting, Kantar Public og Kantar Retail, uttaler Stein Aarland, adm. dir. i Kantar TNS.

Norsk Gallup, som er eid av Kantar TNS, vil videreføre sin virksomhet som spesialist innen datainnsamling, uten endringer i navnet.